İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK’ten Hastanemize Ziyaret

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK ilimizdeki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Bayramiç Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

614
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK’ten Hastanemize Ziyaret

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK’ten Hastanemize Ziyaret
İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK ilimizdeki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Bayramiç Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürümüz yaptığı ziyarette Başhekim Cenk TAŞDÖVEN’e yeni görevinde başarılar dilerken, hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
Hastane ziyareti esnasında personelimiz ile de görüşen İl Sağlık Müdürümüz personelimizin talep, öneri ve görüşlerini dinleyerek sağlık hizmeti sunumunun aksamadan devam etmesi için büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık personeline teşekkürlerini iletti.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.